Lediga tjänster

Just nu söker vi:

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi tar gärna emot spontanansökningar.

Maskinoperatör

Vill du vara en del av ett engagerat arbetslag som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål? Då kan detta arbete vara något för dig!

Stece Fjädrar AB erbjuder ett avslappnat arbetsklimat och ett närvarande ledarskap där chefer ofta är ute i produktionen. Idag finns det 17 lojala medarbetare som arbetar på Stece Fjädrar AB och söker efter ytterligare en medarbetare som vill vara med och bidra.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap. Du som maskinoperatör kommer arbeta på avdelning Lindningen där du tillverkar tryck- och vågfjädrar. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån ritningar och övriga tekniska underlag ska du tillverka olika fjädrar. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats.

Vad vi erbjuder:
Flexibla arbetstider
Friskvårdsbidrag
Frihet under ansvar
Ett sammansvetsat gäng som söker en kollega till att arbeta med

Företaget
Stece Fjädrar AB ingår i Lesjöfors AB och har sin verksamhet i Mönsterås. Här tillverkas drag- och tryckfjädrar samt vågfjädrar och tråddetaljer. Mönsterås kommun ligger i sydöstra delen av Småland och är en kustkommun med skärgård och två åar.

Vår organisation bygger på engagemang, lagarbete och strävan efter att ständigt förbättras och hitta nya lösningar för att tillgodose kundens behov. Organisationsstrukturen är platt med korta beslutsvägar och nära till företagsledningen.

Lesjöfors AB är en av Europas ledande leverantörer av fjädrar, gasfjädrar och stansade banddetaljer med internationellt välkända kunder. Sortimentet har en unik räckvidd, där ett av marknadens största utbud av standardfjädrar kombineras med högteknologiska, kundanpassade lösningar. Lesjöfors ägs av det börsnoterade bolaget Beijer Alma.

Din profil
Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner och du har ett genuint teknikintresse. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du arbetar i team bör du som person vara glad och positiv, du ska ha nära till skratt och ha en social förmåga.

Krav:

  • Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarandeverkstadserfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Kunskap inom ritningsläsning och mätteknik
  • Kunskaper i tyska
  • Truckkort
  • Tekniskt intresse

Villkor
Startdatum: Omgående alt enligt överenskommelse
Placeringsort: Mönsterås
Arbetstider: Kan vara förlagd till tvåskift.
Omfattning: Heltid

Vi tillämpar visstidsanställning med avsikt till tillsvidareanställning.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gruppledare Anders Karlsson 072-2487014

Ansökan sänds till: carina.gustavsson@lesjoforsab.com

Urvalet kommer ske löpande och tjänsten kan därför komma att vara tillsatt innan sista publiceringsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag. Kontakt med Bemanningsföretag undanbedes.

Vill du bli en av oss?

Just nu har vi inga lediga tjänster

Välkommen att skicka en spontanansökan med hjälp av formuläret här intill. Vi återkommer inom kort.

Kom i kontakt med oss redan idag

Vi hälsar alla kunder, nya som gamla, välkomna till oss och ser fram emot att finna lösningar tillsammans med er.